неділю, 23 квітня 2017 р.

ТОП-10 чоловічих спеціальностей

Лікар-гінеколог
Загадка природи: чому чоловіки розуміються на жіночій фізіології краще, ніж самі жінки? Справа навіть не в любові до жінки (професійний гінеколог, швидше за все, цим не страждає) і не в твердості рук, а у… цікавості: "а що це там у неї всередині?"
Льотчик
Один із персонажів Михалкова, Вова якось безапеляційно заявив: "А у Льови мама - повар. Мама - льотчик? Що ж такого?" Жінка-льотчик - велика рідкість. Кидати машину в круте піке або робити мертву петлю - винятково чоловічі приколи. Втім, Вово, професія "повар" також мам не найбільше стосується...
Повар
Найкращі повари - чоловіки. Це науково доведений факт. Кажуть, що чоловіки (експериментатори по життю) підходять до процесу приготування їжі творчо, саме тому їхні страви смачніші та цікавіші. Вони просто не можуть вийти "так собі"", оскільки це - або шедеври, або ...ЦЕ відправляється у каналізацію.
Космонавт
За радянських часів космонавтами мріяли бути всі хлопчики. "Як Гагарін і Титов". Щоби кричати "Поїхали!", розгулювати Місяцем у модному сріблястому шоломі, літати у невагомості та їсти ковбасу з тюбиків. Правда, теперішні хлопчики мріють бути банкірами...
Пожежник
Як тут не згадати Дядю Стьопу! (Михалков-старший сьогодні просто окраса усієї програми). Хоча історія пам'ятає і жінок, що входять до палаючих хат. Але оскільки ніхто, окрім Некрасова, цю відчайдушну бабу не бачив, пропонуємо більше про неї не згадувати. А от доблесних хлопців, що весело роз'їжджають на червоній машині з гучною (хоч і одноманітною) музикою, бачили всі.
Шахтар
Важка, каторжна робота, яка не під силу слабакам! Ці герої з відбійними молотками лише інколи стукають касками об київську бруківку, решту часу вони у забої - красиві, великі, чорні (у сенсі вимащені вугіллям) чоловіки, що ризикують життям заради тепла у наших домівках! А деякі несправжні чоловіки (не будемо тицяти пальцем) потім це тепло у нас відбирають!
Нафтовик
Ще одна брудна робота, гідна патріотичних полотен і скульптур у стилі "дівчини з веслом". Добувачі чорного золота - наша гордість! Суперчоловіки! Спробуйте представити на місці цих героїв жінок - у вас навряд чи щось з того вийде.
М'ясник
Полювати, щоб здобути м'ясо, - це дуже по-чоловічи. Тим більше що, якщо мені не зраджує пам'ять, саме з цього все у людей і починалося. Зараз, щоб роздобути м'яса, досить сходити на базар. Однак і досі добуванням м'яса і та його розрізанням і розрубуванням займаються мужики. Поклик природи.
Чистильник взуття
Якщо хтось скаже, що ця професія для жінок - нехай кине у мене камінь. Ви хоч колись бачили за їх цим заняттям жінок? Отож бо. Але якщо бути до кінця чесним, треба відзначити, що чистять взуття переважно хлопчики. Тобто чоловіки на ранній стадії розвитку. Виростуть, зрозуміють, що не панська то справа.
Автомеханік
Жінку, яка лежить під машиною, як і жінку, що самостійно міняє колесо, ніхто в реальному житті не бачив. Хіба що тільки у жахливому сні. Причому, що характерно: як їздити на машині - так вони за рівність статей, а як у гаражі півдня провести, так вони нічого не розуміють "у всіх цих жахливих дротиках"!


Немає коментарів:

Дописати коментар